20 januari

Människokroppen är ju faktiskt inte byggd för att leva på kolhydrater - utan fett och proteiner. lovar er, när man kör lchf/gi &när man ser och känner resultatet, varför ska jag då övergå till den mat som en gång i tiden fick mig att lägga på mig alla kilon? det blir en livstil helt enkelt. äter man kolhydrater ska man minska på fettet, äter man fett ska man minska på kolhydrater. vilket tycker ni låter enklast? mycket som innehåller kolhydrater innehåller även fett, eller så ska man ha något fett till. Fettet som inte förbränns av kroppen sätter sig som synligt fett. Skippar man kolhydrater är kroppen så lat att den börjar hämta energi från fettreserven. "Enbart träning leder inte till viktminskning. Frukt är det största viktminskningshindret för kvinnor."

Jag har aldrig varit såhär pigg, aldrig haft en sån här befrielse från värken i kroppen och aldrig kunnat klara mig på lunchen tills middagen. jag känner hur jämn min blodsockerkurva är även om det tar sån tid mellan måltiderna, men ändå tar jag något litet mellanmål efter skolan för att få i mig mängden fett man bör få i sig. 
Så säg emot mig om ni vill (känns lite som alla gör det för att det blivit så självklart att man ska minska på fettet) men när det nu står minus 3 kilo på vågen och jag har mindre ont i kroppen, då vägrar jag lyssna för jag har inte mått såhär bra på länge. go go low carb. aldrig mer minska på fett och socker och träna träna träna-metoden, hur jävla kul är det att spenderar timmarna på gymmet egentligen? jag har bara gått till och från skolan, cirka 2 km, den senaste veckan men ändå, ändå 3 kilo. När jag körde träna träna träna-metoden gick jag ner 5 kilo på 3 månader.
"När man äter LCHF behövs inga 20 minuter träning för att bränna fett eftersom man öppnat upp fettcellerna och bränner fett dygnet runt." men för hälsans skull ska jag börja gymma igen.

eliin

wow helt otroligt, har jag fattar rätt, du äter inga kolhyldrater alls? men bröd innehåller ju kolhydrater? hur gör du liksom?

2011-01-20 // 17:16:50
http://photochick.webblogg.se/
victoria

har funderat lite på den där metoden... dock skulle jag nog inte klara av att inte äta bröd och pasta osv...

2011-01-20 // 17:45:06
http://pulsensfrekvens.blogg.se/
emelie

man går ju upp för att man äter för mycket och fel, inte enbart för att det är kolhydrater ):

2011-01-20 // 19:20:50
http://huntingforwitches.blogg.se/
Rebecca

svar: fan vad bra :D Ska köpa det brödet direkt när jag kommer till hemköp!

2011-01-20 // 21:17:06
http://spaceherosuits.webblogg.se/
Ida Sandell Stålsjö

SV: åh tack så mycket!

2011-01-20 // 21:24:30
http://idavendela.blogg.se/
Johanna

Det låter bra att du går ner i vikt, men se till så att det inte blir ett beroende, det blev det för mig!

2011-01-22 // 15:42:27
http://danceitblue.blogg.se/



vem är du?


email:

din blogg:

dina tankar här: