31 maj

2011-05-31


både kost och träning har varit helt nere hela senaste veckan känns det som, mest beror det på att jag dragit på mig en dunderförkylning och för att jag spelat senaste expansionspaketet till sims - jag dör så roligt det är!
Känner mig lite dum just nu som kör på snabb detox inför balen imorgon bestånde av enbart vatten, té och frukt. Men ibland är det väl okej att fuska, dessutom vill jag inte se gravid ut i min balklänning. och förresten, vart tog maj vägen? Bara tio dagar kvar till sommarlov!

hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad

2011-05-25
nu ska jag ut och springa! låter mer lockande än att sitta och plugga dom två sista dagarna innan betygen sätts. 
känner mig väl fortfarande ganska safe som har 520 poäng med intagningsprovet inräknat när intagningsgränsen är 160... höjt mig med 60poäng den här terminen!

socker, jag trodde du va socker

2011-05-24

24 maj

2011-05-24folk tycker jag är konstigt som blir avis på dessa bilder, jag vill också ha bröst, mindre flabbiga armar och mage!
men, ändå jag är jag. jag är sjukt nöjd med den jag är, både i huvudet och utseendemässigt även OM jag vet att jag skulle bli ännu mer nöjd om jag hade mindre armar och fastare mage - men vet ni, nu ska jag träna och må bra. så kan inte alla börja tänka så också? blir sjukt arg på folk som mår dåligt över hur dom ser ut.


För alla gånger som vi dansat å sjungit med fast ingen kan, å aldrig låtsat bara chansat, å sket i skolan för det kvittar

2011-05-23
tänkte bara säga att vi kommer ha en väldigt underbar måndagkväll.

22 maj

2011-05-22
idag var jag iväg till andra sidan stan för att fira min gammelmormors syster som fyller 90 år idag, hört löjligt mycket berättelser och lärt mig om blommor, ätit lax och mättat mitt choklad-begär även passat på att fota lite.

tjugoandra maj

2011-05-22
src: weheartit
igår var vi bjudna på födelsedagsfest hemma hos Kent, har turkisk matkoma och begär efter mera baklavas.
dessutom firade jag min sjätte vecka som chipsfri igår (seriöst varit ett beroende förut) mitt tips: tänd eld på ett chips och se hur segt det går för hela chipset att brinna upp.

alla vill se dig dala nu som Håkan Hellström

2011-05-21
en fågel viskade i mitt öra att mannen man inte klarar sig utan en hel sommar ska spela på allsång på skansen, i samma veva som jag började fundera lite över hur jag ska klara sig till nioende september utan (kom igen, september är inte sommar!) oh well allt löser sig tillslut

jag ska dansa fastän hjärtat brister, det går sönder i takt med basen i marken

2011-05-21
ifall jorden kommer gå under idag gjorde Annika Norlin vår sista konsert riktigt fin, vilket var hennes tanke.

2010 vs 2011

2011-05-19

vet att bilderna är tagna ur olika vinklar, men shit.. ser ni? aldrig tänkt på att 13kg är så jävla stor skillnad, minns att jag var sjukt sur för att mina armar inte fick plats i jeansskjortan till höger.
Jag har dessutom äntligen insett att dieter av olika slag är helt onödigt, man går ju verkligen upp allt igen så fort man får för sig att äta det där man inte ska äta, hellre dra ner på snabba kolhydrater, socker och fett, äta mindre portioner och röra på sig mer. kan jag, kan ni! jag äter som en häst och allt i min väg och är dessutom latmasken nummer ett. Och mitt tips till alla, haka inte upp er på vikten! det är bara en siffra medans mått ändå är mått.

Töm ditt rum på tonårstankar nu

2011-05-18
försöker plugga atomfysik, men det fungerar inte när man - 1. letar kläder inför imorgon, 2. fastnar vid facebook-chatten, 3. har en webcam. (gillar att mina ögonbryn är ojämna när jag är osminkad)

artonde maj och kulturdag i skolan

2011-05-18

ska dansa fastän hjärtat brister, det går sönder i takt med basen i marken.

2011-05-17
sjutonde och jag fönstershoppar, för pengar kommer ju in på kontot om tre dagar. och om tre dagar står finaste annika norlin på grönans stora scen

17 maj

2011-05-17


Är det flera som uppfattat det som om jag lider av någon sorts ätstörning eller taskigt förhållande till mat? isåfall ber jag om ursäkt. det är inte så att jag ser ner på folk som har en ätstörning utan helt tvärt om, jag tycker synd om dom för att världen verkligen påverkar människors förhållande till mat. 
Jag försöker helt gå emot strömmen om att man ska vara supersmal för att vara snygg, för jag tycker inte det är snyggt att vara ohälsosam helt enkelt. Att väga 69kg till 164 cm klassas ändå som övervikt enligt mitt bmi, men jag bryr mig inte s å länge jag är medveten om att jag äter sunt och motionerar, precis som alla borde göra för att må bra. Och så länge man är nöjd med sig själv, så tycker andra att man är snygg - för att citera blondinbella som är min största förebild. Och självklart kan jag känna ibland att jag tränar för mycket, men jag tycker det är otroligt skönt och man blir superstolt över sig själv att man orkar en viss sträcka. Så länge inte "att-äta-var-tredje-timma-för-att-hålla-blodsockret-på-en-bra-nivå-för-att-slippa-sötsug" klassas som en ätstörning är jag frisk som en kärna och jag äter väldigt gärna som en häst (för att jag älskar mat) men ändå har jag tränat och ätit mig till minus 13kg på vågen för att mina 82kg klassades som fetma och jag var inte nöjd med mig själv. Jag strävar efter att väga 65kg idag, och det ska jag ha nått när sommaren är slut - alltså ingen hetsbantning.

det blir bättre

2011-05-16
jag blir så himla himla arg på hur världen (och framförallt media) verkligen påverkar ens relation till mat

ändå kallar du mig pucko när jag undrar vad du ser hos nån som mig

2011-05-16
jag går runt med världens klädångest, har ändå ett litet leende på läpparna för jag har mvg i alla so-ämnen, jag blir fortfarande knäsvag när jag ser dig och det enda jag längtar till är onsdag då vi har kulturdag och jag valde foto. tills dess glor jag på heroes och lyssnar på visdomsord i diskotakt.

zara, 299 kr

2011-05-15
promdress, i found you. ne kör nog på en vanlig svart bomullsklänning och piffar upp det min mammas 80talskavaj som är vinröd och mina svarta docs till det, gillar inte fancykänsla alls.

serenades

2011-05-15
det är enkel matte, markus krunegård och adam från shout out louds är den bästa duon på länge!

Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag

2011-05-15

svart är ingen färg det är så man känner sig

2011-05-14
jag har hittat en balklänning som inte ens är en klänning  (jumpsuiten till höger), en bikini som uppfyller allt jag vill att en bikini ska vara och annat bra-ha - nu saknas det bara pengar.

idrottsdag och sånt

2011-05-12
konstaterar att hettan är outhärdig, att idrottsdagar inte alls är tråkiga och att jag har något bättre kondis än alla fotbollskillar i klassen och att jag för första gången på år och dar är första tjejen in i mål på löpningen - och skulle gått ännu bättre om vi inte sprang mitt på dan. och det bästa av allt, jag har klarat av grundskolan helt och hållet nu, vi skrev vårt sista nationella igår.

alla filmer, alla böcker handlar om dig, alla ryggar tillhör dig tills jag går fram "förlåt jag trodde det var nån annan"

2011-05-10
jag varvar satan i gatan med markusevangeliet, sims och joggingrundor samt försöker få in lite ork för sista veckorna i grundskolan.

krunefeber

2011-05-09

mitt nördiga jag

2011-05-08
31 maj släpps det, innan en långhelg. underbart. ser en skymt av barnvagnar och u-trappor

lördagen den sjunde maj

2011-05-07
hittade en beatles t-shirt i min garderob som var för liten när jag köpte den för ett halvår sen, ätit hackade äpplen (spände tandställningen igår), spelat sims och ska nu ut och springa till kent. bra lördag med andra ord

snälla bli min igen låt mig va kvar

2011-05-06

one day im happy and healthy

2011-05-06
weheartit

roger waters

2011-05-05
src: rockfoto
ser ni tjejen med rött hår? tänkte bara säga att jag är en stolt storasyster.

nu kör vi på riktigt

2011-05-05

du kommer inte stanna här länge

2011-05-05
jag har väntat i nio månader på att håkan ska överträffa River en vacker dröm, och han har gjort det. med en ny version av låten. jag är kär på nytt.