jag ska skriva en argumenterande text i svenskan som ska handla om att kent inte är deppmusik, men jag behöver bättre ord och meningar att uttrycka mig i, så ni kära läsare kanske vill hjälpa mig lite?



elin

åh kent. Kent är inte deppmusik, herregud. Jag har jätte mkt om att kent inte är deppiga, men svårt att skrvia så att andra fattar. Hehe. Men jag tycker att i många låtar så sjunger dem att det kommer bli bra trots att det är vi mot världen. Skit svårt att förklara, men jag tycker att de ger goda förhoppningar och ljus i den mörka vardagen. Det var inte direkt det bästa, men skulle kunna prata hur länge som helst om hur kent inte bara är depp, men svårt att skriva ned det. xD

2010-09-04 // 23:33:26
http://pinguflickan.blogg,se
S Å P B U B B L A N

SV: Haha, jaa :')

2010-09-05 // 03:20:00
http://brutan.blogg.se/
Emye.

Kents musik är väldigt djup och man anser att djupa texter är melankoliska, speciellt kents eller ja, många band har melankoliska texter och det är i stort sett vackert men det behöver inte betyda att kent eller de som lyssnar är deppiga. Men senare skivor som t.e.x du & jag döden eller kanske hagnesta hill är deppiga skivor enligt min synvinkel då texterna och musiken är väldigt djupa.



Klart kent är deppmusik men samtidigt på ett bra sätt, det finns ofta lösningar i deras låtar eller i många låtar kan allt ordna sig ändå.



Dock är det inget man bryr sig att debattera om utan låter det bara vara som det är.

2010-09-06 // 21:36:01
http://sketches.blogg.se/
Anna

Skriv att kent beskriver det som man själv känner inuti men inte kan sätta ord på riktigt. Bara för det är det inte deppmusik. Det är riktigt musik som man blir glad av, eftersom man inte känner sig ensammast i världen längre när man lyssnar på Kent. ^^

2010-09-07 // 19:50:08
Emye.

tidigare skivor*

2010-10-04 // 14:18:53
http://sketches.blogg.se/



vem är du?


email:

din blogg:

dina tankar här: