gymnasiemässan




vi sprang in i adam tensta, jag hjälpte min syster att hitta skolor eftersom hon vill byta och kollade på elever från rytmus uppträda bild 3.
mitt första val blir foto på kulturama och andrahandsval foto på mediagymnasiet.

jag älskar lite smått att min redigering utav bilderna minskat då 7D är otroligt rättvis med färgerna.

Louise

Oh, så fint att höra något sådant! (:

Satsa järnet nu, och använd små belöningssystem för att motivera dig själv (det var lite så jag ändå klarade gymnasiet hyfsat bra, heh).



Oh, jag vill också ha ett nytt kamerahus. Inte för att min Malte egentligen är dålig utan mer för att.. jag alltid vill ha sådant jag inte riktigt kan få?

Ska du besöka fotomässan i helgen, förresten? (:

2010-11-26 // 17:35:27
http://andvari.blogg.se/
Louise

sv: De gula är finare än de där himla svarta i Stockholms innerstad. Lite för.. edgy för min smak! (Dock är de gamla spårvagnarna finare än den nya (den på bilden)).



Oh, men det förstår jag! Och jag tror nog du kommer lyckas sticka ut med dina fotokunskaper. Vad går intervjun ut på? (:



Alltså.. i den frågan är jag lite delad. Det hänger ju egentligen mest på objektivet, faktiskt. MEN - ett hundratusen kronors-objektiv kommer ju ändå inte till sitt allra rätta på ett amatör-hus. Så det är väl att det ska mötas på halva vägen där. Sen så måste man ju komma ihåg att huset tappar rätt mycket "kvalité" efter ett par års användande. Det är väl mest det jag är rädd för med min 40D. Jag köpte den begagnad förra vintern, och då var den redan två år. Så jag hoppas verkligen det ska klara minst ett halvår till.

2010-11-26 // 18:21:08
http://andvari.blogg.se/
The monster herself

Hahahaha snygg bild på Adam! ;D Var också på utbildningsmässa här om dagen, så nu har man många nya idéer i huvudet..(:

2010-11-27 // 00:06:43
http://mittminimonster.blogg.se/
Rebecca

fy fan vad kul :D

2010-11-27 // 12:43:43
http://spaceherosuits.webblogg.se/
Sophia

Du förstår inte hur mycket jag hatar dig. Inget personligt dock, mest för att du har en sån jävla tur med att FÅ en kamera som jag töntigt nog mår dåligt över att jag inte kan köpa fastän jag egentligen har råd men det är mina sparpengar ifall någonting går snett. Livet </3

2010-11-28 // 22:10:48
http://visselsnippa.blogg.se/



vem är du?


email:

din blogg:

dina tankar här: