musiken gör mitt liv, och gjort mitt 2010 lite mer värt

kent 10/02/26

året började med att jag spelade sönder Kents skiva Röd innan jag förlorade min se-kent-oskuld 26 februari, bland det lite finare jag upplevt.

jag och fredrika pröjsade 100 spänn (!!!!) var i början av mars för att se sveriges snyggast man spela i en rutten lokal i södertälje, så bäst var det - så sämst lokal var det. jag hoppas att jag egentligen inte behöver skriva namnet på sveriges snyggaste man men gör det iallafall, markus krunegård.
Timo Räisänen släppte en ny skiva med det bland lite snyggare skivomslaget jag någonsin skådat, därav signering och spelning på bengans.
jag och lina hamnade längst fram på hästpojkens spelning på grönan i slutet av juni. i bloggen skrev jag "sköna killar som sjöng om götet, olycklig kärlek och knark." och jag tror jag aldrig hört något roligare mellansnack.
jag och malin gick och såg Timo Räisänen på grönan 20 juli, mer nöjd över bilderna än spelningen.
två dagar efter Timo gav Kent sthlm en riktigt riktigt frän utomhus-spelning på långholmen. jag fotade 22 ögonblick med en engångskamera. deras extranummer var M som måste vara världens finaste låt, under mannen i den vita hatten regnade konfettisvalor ut över publikhavet och det var ungefär då jag kände mig som mest levande någonsin.
hösten kom och håkan firade 10 år som artist. Därav släpptes bland annat en bok med privata bilder och bilder från fans.
han släppte även sin nya skiva 2 steg från paradise som är årets skiva helt klart, och river en vacker dröm måste vara hans bästa låt genom tiderna. Jag köpte en fin vinyl och kramade mannen i mitt liv, ungefär.
jag missade även hans spelning på hovet då jag skrev vid biljettsläppet i våras att "sittplats till håkan är inte värt" detta kanske jag lär ha ångrat eftersom alla säger att spelningar var bland det bästa. men istället blir det 2 gånger nästa år, och kanske, kanske några mera!

eliin

åh kent är bäst och håkan och timo och jag dör timo live eller alla live jag där. Mhm.

Men vill se Hm, måste skaffa nya vänner som gillar min mmusik..



btw, fina bilder!! :D

2010-12-28 // 01:37:04
http://photochick.webblogg.se/
dance it blue

Mina kompisar var på Håkan när han spelade på Hovet och hade sittplats, men dom sprang ner i trapporna och stod och dansade med folk där, haha x)

2010-12-28 // 11:53:20
http://danceitblue.blogg.se/
Helena

Avis på ditt år litegrann. Hehe.

Jag måååste se Kent snart!!

2010-12-28 // 18:47:27
http://youarelemoninmyeye.blogg.se/
ebba

så väldigt fint

2010-12-28 // 21:54:21



vem är du?


email:

din blogg:

dina tankar här: